Za sve tipove kože /

Pomoću SkinIQ tehnologije, stvoreni su najbolji aparati za brijanje!

Image
Foto: Philips

Philips tehnologija pruža vam precizno i glatko brijanje pomoću oštrica rotacijskih aparata za brijanje koje podrezuju dlačice koje rastu u svim smjerovima

7.6.2021.
11:41
Philips
VOYO logo

Svaka koža je jedinstvena i posebna, zbog čega je naša misija svakom muškarcu osigurati savršeno glatko brijanje koje je prilagođeno baš vama. Zato smo stvorili naše nove aparate za brijanje, koji pomoću SkinIQ tehnologije prepoznaju vaš tip kože i prilagođavaju se vama kako biste imali najbolje iskustvo brijanja do sada. Naš novi Philips 9000 Prestige pružit će vam vrhunsku glatkoću i nenadmašan osjećaj ugode na koži, Philips serija 7000 omogućit će vam glatko brijanje uz naprednu zaštitu kože, a Philips serija 5000 donijet će vam moćno brijanje, koje je nježno za kožu.

Kako funkcionira SkinIQ?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Philips rotacijski aparati sadrže SkinIQ tehnologiju koja omogućava prilagodbu tako da prepoznaju gustoću dlačica, prate konture lica, a pomoću kružnih pokreta savršeno prate smjer prirodnog rasta vaših dlačica. Uz pomoć naprednih senzora koji prepoznaju vaš tip kože, Philips aparati za brijanje sa SkinIQ tehnologijom prilagođavaju se vašim potrebama pružajući vam najbolje iskustvo brijanja do sada. Uz to, vaš aparat možete povezati s aplikacijom koja vam omogućuje praćenje vaše rutine te vam daje savjete o najboljem brijanju za vaš tip kože.

Vrhunske performanse

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philips tehnologija pruža vam precizno i glatko brijanje pomoću oštrica rotacijskih aparata za brijanje koje podrezuju dlačice koje rastu u svim smjerovima. Oštrice koje sigurno režu uz kožu, bez njenog izravnog dodirivanja osiguravaju naprednu zaštitu kože, dok naši novi aparati za brijanje sadrže fleksibilne glave 360–D koje hvataju čak i one teško dostupne dlačice prateći konture lica. Vrhunske oštrice Philips aparata za brijanje podrezuju čak i do 150.000 puta u minuti, a pritom se same oštre

kako bi omogućile najučinkovitije brijanje svaki put. Dugoročnost naših sustava za brijanje koji su dizajnirani i proizvedeni u Nizozemskoj osigurava i najkvalitetniji čelik od kojeg su oni izrađeni.

Image
Kuća umjetnosti /

Otvoren najiščekivaniji kulturni prostor u 2021. - A kao Arsen. Arsen kao početak

Image
Kuća umjetnosti /

Otvoren najiščekivaniji kulturni prostor u 2021. - A kao Arsen. Arsen kao početak

Održavanje aparata

Kapsula za brzo čišćenje vašeg aparata za brijanje najmanja je bežična stanica za čišćenje na svijetu. Ona omogućava higijensko održavanje vašeg aparata uz pomoć posebne tekućine za čišćenje koja je čak 10 puta učinkovitija nego što je sama voda te vam pomaže da uvijek održavate svoj aparat savršeno čistim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inovativnost i svestranost

Philips aparati za brijanje prilagođavaju se vašim željama brijanja, tako da omogućuju ugodno suho, ali i osvježavajuće mokro brijanje. Bilo da preferirate brijanje gelom, pjenom ili pod tušem, naši aparati vam to i omogućuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philips vam pruža i više od samog brijanja! Uz dodatne nastavke pretvorite svoj aparat za brijanje u aparat za oblikovanje brade, precizni trimer ili četkicu za čišćenje lica. Uz samo jedan pritisak vaš svestrani aparat spreman je za rad, kako biste ispunili vaše potrebe brijanja i njege kože. Isprobajte već danas i uvjerite se što Philips može učiniti za vašu kožu!

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo