POLICIJA KAZNENO PRIJAVILA BIVŠEG NAČELNIKA BIBINJA: / Političarki prijetio grupnim silovanjem: 'Oprosti što te nisam k***, a trebao sam'

Image
16.2.2017.
12:32
VOYO logo

Šimunić je prijetnje Kindi uputio putem SMS poruka nakon što je ona na svom Facebook profilu i nekim drugim portalima pisala postove o načinu na koji je Šimunić navodno prisvojio općinsko zemljište te kako zbog političkog utjecaja kao HDZ-ovac uživa političku zaštitu među lokalnom policijom.

Iva Kinda postala je poznata hrvatskoj javnosti nakon što je na svom društvenom profilu objavila fotografiju kako ispred spomenika Franje Tuđmana pozdravlja fašističkim pozdravom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetio vulgarnim rječnikom

Šimunić je Kindi prijetio vulgarnim rječnikom i grupnim silovanjem, a sadržaj njegovih poruka Kinda je objavila na društvenim mrežama, piše Zadarski.hr.

'Nino je, oprosti što te nisam k***, a trebao sam te j***, zato oprosti, drugi put kada budeš oduzeta, j*** ćemo te u bulj, duplo, ps Nino', stoji u jednoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'I nemoj više da mi ližeš š***, jel jasno, ako nije javi se', stoji u drugoj poruci.

Policija započela s istragom

Nakon što je policija izuzela poruke i druge dokaze prijetnje koje je Kinda dobila od Šimunića policija je provela istragu i utvrdila osnovanost sumnje protiv bivšeg načelnika Bibinja, koji je svoju političku karijeru morao prekinuti nakon što je osuđen da je kao načelnik Bibinja zloupotrijebio položaj i ovlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo