Policija dva i pol sata lovila bjegunca u tramvaju!

Dvadesetdevetogodišnji F.L. u srijedu je u Zagrebu puna dva i pol sata izbjegavao uhićenje.

12.11.2010.
0:43
VOYO logo

Dvadesetdevetogodišnji F. L., za kojim je bila raspisana tjeralica zbog teških krađa, u srijedu poslijepodne dva i pol sata bježao je od policije po Zagrebu.

Policajci su ga primijetili u 14 sati i 30 minuta u Lenucijevoj ulici, u Maksimiru. Ušao je u automobil, a policajci su ga legitimirali. No, u tom trenutku je krenuo unatrag autom s otvorenim vratima, kojima je "pokupio" policajca te ga lakše ozlijedio. Policajci su potrčali za njim, ali je pobjegao na parkiralište u Šeferovoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je pješice i ušao u tramvaj na Maksimirskoj. Policija ga je pratila u autu, a neke su njihove kolege čak i ulazile u tramvaj. No, svaki put kad bi oni ušli, on bi izašao i ušao u drugi tramvaj ne birajući smjer. Satima je tako izbjegavao uhićenje. Tramvajem je prešao i Savu te ušao u Novi Zagreb, a potom Avenijom Dubrovnik, uz "policijsku pratnju", ponovno prešao rijeku i stigao na Savski most.

24sata pišu da je ondje počinio pogrešku. Odabrao je krivi smjer. Sjeo je na 17-icu koja je vozila na okretište Prečko, a ondje su ga dočekale Kobre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo