KAOS NA BRAČU / Policajac upucao psa, a onda je krenula drama! Vlasnik: 'Ubili ste moju bebu'; Izletjela i njegova partnerica, počela histerizirati

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon što je policajac ispalio nekoliko hitaca u psa, vlasnik je bio van sebe, a njegova partnerica poušala je fizički nasrnuti na policajce

26.12.2023.
17:06
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Vidjevši staforda da trči prema njezinom koker španijelu na rivi u Milni na Braču, vlasnica ga je odmah primila u ruke. Staford je nju ugrizao za ruku.

"Doslovno joj je visio na ruci", ispričao je svjedok za 24sata. Na rivi za Božić oko 15 sati je bio i policajac koji je pokušao riješiti situaciju, ali je pas nasrnuo na njega. Tada ga je policajac upucao nekoliko puta. U tom trenutku vlasnik psa izašao je iz stana iznad ambulante. Tada je tek krenula drama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ubili ste moju bebu!", počeo je vikati iako ga je pustio samog van. Pokušavali su ga umiriti, ali je bio van sebe. Vrijeđao je policajce. Stavili su mu lisice, a on se opirao. Žalio se da ima ozlijeđenu kičmu.

Dok su ga uvodili u automobil, izletjela je njegova partnerica, liječnica koja je tu došla raditi prije dva mjeseca. Vrijeđala je policajce, histerizirala i pokušavala nasrnuti na njih. Onda su i nju priveli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Staford je osim vlasnice kokera ozlijedio još jednu ženu.

Image
Horor na Sajmu knjiga u Puli /

Razbješnjeli staford na smrt izgrizao maltezera Ria pred šokiranim očima vlasnika

Image
Horor na Sajmu knjiga u Puli /

Razbješnjeli staford na smrt izgrizao maltezera Ria pred šokiranim očima vlasnika

Policija prijavila i vlasnika psa i partnericu

Policija je ogradila područje kako bi napravili očevid, a došli su i kolege iz Splita. U PU splitsko-dalmatinskoj su potvrdili događaj, kriminalističko istraživanje završeno je dan poslije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naime, 43-godišnjak se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i Prijetnju policijskim službenicima, te je uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku", izvijestili su iz PU splitsko dalmatinske.

Nadalje, policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje i nad 59-godišnjakinjom koja je vrijeđala policijske službenike prilikom postupanje prema 43-godišnjaku, te je uz optužni prijedlog zbog sumnje da je počinila prekršaj iz čl.17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dovedena na nadležni Općinski prekršajni sud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se odigralo pored dječjeg igrališta

Načelnik Općine Milna, Frane Lozić, ispričao je da je par doselio prije dva mjeseca nakon što je njihova liječnica otišla u mirovinu. Ispričao je da nije prvi put da imaju problema s vlasnikom staforda. Iako mu je žao životinje, opravdava postupak policajca.

Naglasio je da se sve odigralo pored dječjeg igrališta. Milna ima ozbiljan problem s liječnicima, Naknadno je saznao da liječnica nije liječnik opće medicine nego je psihijatrica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovarat će s nadležnim institucijama kako se ne bi vratila na to radno mjesto.

Neki svjedoci ispričali su da nikada nje bilo problema s tim stafordom, drugi pak kažu da je s vlasnikom i psom bilo neugodnih situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Osječki Azil potiče ljubav i udomljavanje pasa novogodišnjim psećim kalednarom

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo