Polančec, Linić i Nobilo na 'tajnom' sastanku

18.5.2011.
20:46
VOYO logo

''Da nismo htjeli biti viđeni, sigurno se ne bi sastali u centru grada'', komentirao je odvjetnik Anto Nobilo susret s bivšim ministrom Damirom Polančecom te SDP-ovim saborskim zastupnikom Slavkom Linićem.

Njih trojica bili su u srijedu na piću u zagrebačkom hotelu Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sve ostalo što vam mogu reći je nula'', nasmijao se Nobilo na pitanje o čemu su razgovarali i kakvu su sad strategiju pripremali, pišu 24sata.

Linić slučajno sjeo na kavu

SDP-ov Slavko Linić demantirao je da je održao ''važan sastanak'' s odvjetnikom Nobilom i Polančecom. Točnije, potvrdio je da je s njima popio kavu, ali – slučajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ma kakav susret s Nobilom, kakav angažman, molim vas. Sreo sam ljude na trgu i sjeo na kavu. Slučajan susret'', izjavio je Linić, koji kaže da mu ne pada na pamet angažirati odvjetnika Nobila za bilo koji slučaj.

Damir Polančec potvrdio je za Novi list da se u hotelu Dubrovnik, u nazočnosti svojeg odvjetnika Antuna Nobila, sastao sa svojim nekadašnjim političkim protivnikom, Slavkom Linićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nas dvojica imamo puno zajedničkih tema i jasno je da naš sastanak nije bio nevažan ili beznačajan'', rekao je Polančec koji nije želio govoriti o pojedinostima nesvakidašnjeg sastanka u centru Zagreba.

Vezani članak:

arti-201105180358006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo