Pola Hrvatske opet pod snijegom!

U Hrvatskoj je u ponedjeljak osvanuo kišni, a ponegdje i snježni dan.

12.4.2010.
9:29
VOYO logo

Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na sljedećim cestama u Gorskom kotaru: D3 Zdihovo-Kupjak-Delnice, i na svim županijskim i lokalnim cestama Delnica, Vrbovskog i Čabra te u Lici na D 1 Gračac-Knin i Gračac-Korenica, D 27 Gračac-Obrovac, D 218 Otrić-Srb i D 506 Dobroselo-Mazin

Jak vjetar usporava vožnju na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić i na dionici autoceste A1 od mosta Maslenica do tunela Sveti Rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zagrebačkoj obilaznici (A 3), zbog radova na izgradnji čvora Jakuševec (između čvorova Buzin i Kosnica), u oba smjera brzina vožnje ograničena je na 80 km/h.

Zbog sanacije odrona za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D3 Čavle-Svilno-Orehovica kod skretanja za Pašac. Obilazni pravac Rijeka-Kumičićeva-Kvaternikova-Vežica-čvor Draga-čvor Orehovica-čvor Čavle te čvor Čavle-čvor Orehovica-Banska vrata-Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na graničnim prijelazima nema čekanja. Do 17. travnja u 6 sati za sav promet zatvoren je granični prijelaz Erdut zbog radova.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo