Pokrenut časopis za istraživanje medija

Fakultet političkih znanosti (FPZ) u suradnji s Hrvatskim komunikacijskim društvom (HKD) pokrenuo je časopis Medijske studije čiji je primarni cilj istraživanje medija.

25.3.2011.
16:41
VOYO logo

Novi znanstveni časopis za medije, komunikaciju, novinarstvo i odnose s javnošću prvi je časopis Fakulteta političkih znanosti koji se bavi tim područjem. Predstavljen je u četvrtak u zagrebačkoj udruzi HDPIO.

Predsjednica HKD-a Smiljana Leinert-Novosel nazvala je pokretanje časopisa avanturom, budući da je istraživanje medija u širem smislu u Hrvatskoj aktualno tek posljednjih nekoliko godina. Pohvalila je ambicioznost mladih stručnjaka, te izrazila nadu da će Medijske studije postići kontinuitet u izdavanju te ostati na visokoj razini kvalitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna urednica Medijskih studija Viktorija Car istaknula je kako će časopis težiti dvojezičnosti te kontinuirano surađivati s inozemstvom. Također je naglasila da će redovito objavljivati popis recenzenata koji će doprinijeti očuvanju integriteta objavljenih radova te ujedno biti i jamac njegove kvalitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo