oduševio zagrebačku publiku / Pogledajte kako doktor House govori hrvatski!

Najpoznatiji doktor na svijetu, čanrizavi House, ovoga puta kao šarmantni glazbenik Hugh Laurie sinoć je na noge digao zagrebačku publiku koja je u Domu sportova uživala u fantastičnoj glazbi, i smijala se Hughovim dosjetkama.

16.7.2014.
18:06
VOYO logo

Britanski glumac, glazbenik i komičar Hugh Laurie, najpoznatiji po ulozi američkog doktora Housea, Zagrebu je sa svojim bendom The Cooper Bottom pokazao što su vrhunski blues i jazz. Odmah u početku razgovora je postalo jasno zašto šarmantnog Hugha obožava cijeli svijet.

Upitan bi li bi kupio kartu za svoj koncert, Hugh Laurie, je odgovorio: "Kupio bih kartu, ali srećom upadam besplatno! Još mi nisu naplatili da sviram s njima, ali i to se može dogoditi. Nemojte im stavljati takve ideje u glavu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je bio jedna od 16 stanica, gdje je sa sedmero glazbenika promovirao album Didn’t It Rain, odnosno Nije li kišilo.

"Veliki je to bend, jak zvuk i sviramo blues pjesme, jazz pjesme. Nadam se i vjerujem da je to dobar show. Show kakav bih ja volio vidjeti. Ali, i vidjet ću ga. Sjedim za pianom, gledam show i ovaj zapanjujući bend kako svira", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je glumac i glazbenik, Hugh je i vrsni komičar. Tko to nije znao, postalo mu je jasno čim je izašao na pozornicu male dvorane Doma sportova.

"Dobra večer! Dobrodošli! Kako ste", upitao je na hrvatskom kada je izišao na stage.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je počelo, a jednako zabavno se i završilo. Između je brojna zagrebačka publika mogla čuti fantastičnu glazbu i uživati u interakciji s popularnim doktorom.

Pozivao je publiku i na zajedničko pjevanje. I bogme, ostao iznenađen koliko Hrvati imaju sluha. Osim nas, čini se da najviše uživa kada nasmije samoga sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doktor House, koji je u intervjuu zabranio pitanja o ulozi u američkoj seriji, jer daljnju karijeru želi usmjeriti u glazbenom pravcu, ostavio je na sve jako dobar dojam, zbog čega se mnogi nadaju da mu je ovo tek prvi nastup u Hrvatskoj.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo