TRAGEDIJA / Ukrajinka (26) poginula podno litice Omiške Dinare, bila je s grupom planinara

Image
Foto: HGSS Facebook

Na mjestu događaja će se obaviti očevid. O događaju je izviješteno Državno odvjetništvo koje je naložilo da se na tijelu izvrši sudsko-medicinska obdukcija

22.4.2024.
12:13
HGSS Facebook
VOYO logo

Planinarski izlet na Omišku Dinaru u nedjelju navečer završio je tragično za 26-godišnju Ukrajinku koja u Hrvatskoj ima produljeni boravak odlukom zakonodavnih tijela. Kako doznaje 24 sata, nesretna mlada žena bila je na planinarenju s grupom prijatelja, no nisu pratili staze već su hodali po grebenu.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska sinoć je zaprimila dojavu da se na području Omiške Dinare tijekom planinarenja izgubila strana državljanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon zaprimanja dojave, poduzete su mjere traganja, a angažirani su pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. Oko 20.15 sati, na nepristupačnom terenu u podnožju litice, pronađeno je tijelo žene s vidljivim ozljedama karakterističnim za pad s visine.

Na mjestu događaja će se obaviti očevid. O događaju je izviješteno Državno odvjetništvo koje je naložilo da se na tijelu izvrši sudsko-medicinska obdukcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Četiri Kineza uče od najboljih HGSS-ovaca: 'Voda je ledeno hladna. Ali u redu, moramo to učiniti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo