interes svjetskih tržišta / Počinje masovna proizvodnja kulena: proizvođači frustrirani jer zbog velike potražnje ne mogu održati tradicionalni način pripreme

Studeni je mjesec kad se u Slavoniji i Baranji počinju praviti tradicionalne suhomesnate delicije - kobasice, čvarci, kulenove seke, švargle i kulen. A baš je kulen najtraženiji i na domaćem, ali i na svjetskom tržištu

22.11.2017.
18:59
VOYO logo

Studeni je mjesec kad se u Slavoniji i Baranji počinju praviti tradicionalne suhomesnate delicije - kobasice, čvarci, kulenove seke, švargle i kulen. A baš je kulen najtraženiji i na domaćem, ali i na svjetskom tržištu što imponira proizvođačima, ali ih i frustrira jer  ne mogu proiozvesti velike količine, a zadržati tradicionalni način pripreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo