počeli godišnji odmori / Početak tjedna obilježnog praznicima prošao bez očekivanih gužvi

Došao je kraj drugom od čak tri ovogodišnja produžena vikenda uvjetovana različitim blagdanima. Krajem prošlog tjedna zabilježne su prve turističke gužve na prometnicama, a isto se prognoziralo i za večeras

22.6.2015.
18:38
VOYO logo

Niže temperature nisu zaustavile najezdu kupača. Pa iako se more nije ohladilo, zbog učestalog vjetra izlazak iz mora na splitskom Žnjanu, nije baš ugodan.

A paše turistima i da ne čekaju u redu, putovanje preko često krcate splitske trajektne luke, danas je prolazilo bez čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbjegli smo petak i subotu gužve i krenuli smo danas ujutro, tako da izbjegnemo opet gužve u petak i subotu na povratku", rekla je Snježana iz Zagreba. 

I kad će biti špica, u Jadroliniji se nadaju manjim gužvama nego inače, barem u redu za kupnju karte za trajekt jer od ove sezone ona je moguća i preko Jadrolinijine internet stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji su uspjeli spojiti, za cijenu tri dana godišnjeg, dobili su ukupno devet dana odmora, a i oni koji nisu, barem su malo uživali.

Ipak, ostatak ovog tjedna mogle bi upropastiti vremenske neprilike. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra nam se sprema pogoršanje vremena, na sjevernom jadranu i zapadu unutrašnjosti moglo bi obilnije kišiti i štoviše moguće je grmljavinsko nevrijeme, od četvrtka opet nas očekuje sunce", rekla je meteorologinja Tea Blažević

A očekuje nas i novi val vikendaša, u četvrtak se uz domaće očekuju i turisti iz Slovenije koji također 25. lipnja slave svoj Dan državnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo