POČEO SASTANAK MOSTA: / Zaštitar postavljen na ulazu da zaustavi Prgometa

Image

Nacionalno vijeće Mosta započelo je u 10 sati sastanak u Zagrebu, u hotelu Antunović. Drago prgomet, koji je jučer objavio da je pozvan na sastanak, što je Most demantirao, nije se pojavio.

22.11.2015.
11:09
VOYO logo

Članovi Nacionalnog vijeća Mosta sastali su se u hotelu Antunović u Zagrebu, a najviše je interesa pobudilo hoće li na sastanak doći i Drago Prgomet. On je, podsjetimo, jučer na Facebooku objavio da su ga kolege pozvali na sastanak, no to su oni promptno negirali, napisavši u priopćenju da se "pozvao sam".

Image
SLIJEDI LI PREOKRET? /

Prgomet objavio da su ga iz Mosta zvali na sastanak

Image
SLIJEDI LI PREOKRET? /

Prgomet objavio da su ga iz Mosta zvali na sastanak

Međutim, da nije sve baš tako jednostavno, potvrdio je izabrani zastupnik Mosta, Stipe Petrina, koji je na RTL-u izjavio da je na prošlonedjeljnoj klauzuri na Plitvicama zaključeno da se Drago Prgometa pozove na idući sastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrina je, pak, pri dolasku u hotel opovrgnuo da je on jedan od zastupnika koji su pozvali Prgometa. "Decidirano ne!" rekao je Petrina novinarima i dodao: "Most je jedinstven".

Kako javlja reporterka N1 televizije, na ulazu u hotel Antunović stoji zaštitar koji drži popis pozvanih na sastanak, a na dnu papira piše da Dragi Prgometu nije dopušten ulazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovori gotovi do srijede

Most je tijekom ovog tjedna s dvjema koalicijama, na sastancima u središnjicama SDP-a i HDZ-a, razgovarao o poljoprivredi, energetici te zaštiti okoliša, reformi javne uprave i lokalne samouprave te o pravosuđu i poduzetništvu, a u iduća tri dana razgovori bi se trebali voditi o poreznoj politici, financijama i obrazovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja jučer je izjavio da bi razgovori trebali biti gotovi do srijede. Most će nakon toga tražiti koalicije da im pismeno potvrde pristanak na reforme, a onda će uslijediti odluka koju će stranu podržati.

Izjave za novinare nakon današnjeg sastanka predviđene su za 16 sati, a uoči njegova početka se od sudionika moglo samo kratko čuti da očekuju konstruktivan razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo