IZBORI U HDZ-U /

Stožer Andreja Plenkovića! Medved za RTL otkrio koliko je HDZ-ovaca izašlo na birališta

RTL-ova novinarka Damira Gregoret javila se u RTL-u Danas iz Stožera Andreja Plenkovića

15.3.2020.
19:25
VOYO logo

Nakon što su u 19 sati zatvorena birališta na izborima za vodstvo HDZ-a, RTL-ova novinarka Damira Gregoret javila se u RTL-u Danas iz Stožera Andreja Plenkovića gdje se čekaju rezultati za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike HDZ-a. 

Kandidat za drugog čovjeka HDZ-a iz Plenkovićeva tima, Tomo Medved, otkrio je za RTL da je izlaznost veća od 30 posto, što znači da je više od 60.000 članova HDZ-a  glasalo na izborima. "Poštujući okolnosti s preporukama Stožera, to je dobar pokazatelj", rekao je kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a Medved te je zahvalio svima koji su glasali i biračkim odborima na organizaciji izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

Na pitanje je li siguran da će pobijediti Ivana Penavu, koji je kandidat tima Mire Kovača za zamjenika predsjednika stranke, Medved je odgovorio da očekuje rezultate i da vjeruje da je članstvo HDZ-a prepoznalo kandidate "koji će zastupati njihove stavove i kvalitetan program HDZ-a" i da su "izabrali tim Odvažno za Hrvatsku". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbori su iza nas. Očekujemo nakon večerašnje objave rezultata sutrašnje konstituiranje Predsjedništva i nastavak rada u skladu sa Statutom HDZ-a", kazao je Medved te dodao da će o nastavku izbora na razini županijskih, gradskih i općinskih predsjednika, analizirati u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo