tvrdi da ga nitko nije obavijestio /

Plenković progovorio o e-mailu zlostavljane supruge HDZ-ovca i priznao: ‘Pronašli smo e-mail Tomašićeve supruge'

Image
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL

Mail je napisan 30. svibnja, a stigao je u Tajništvo HDZ-a. Plenković kaže da ga o tome nitko nije obavijestio

4.10.2017.
10:50
Dusan Mirkovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je supruga HDZ-ovog župana Alojza Tomaševića Mare Tomašević, koju on već dvije godine fizički zlostavlja i maltretira, otkrila da je o svemu tome pisala i premijeru Andreju Plenkoviću, no da nije dobila odgovor, o svemu tome se oglasio i sam premijer. 

Ona je tako u intervjuu izjavila: "O svemu tome dva puta sam e-mailom pisala i gospodinu Andreju Plenkoviću, a drugi put sada kad je ponovno izabran za župana. Napisala sam da osoba koja je nasilna prema svojoj supruzi ne može vršiti dužnost župana. Nisam dobila nikakav odgovor".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plenković je tako priznao da je Tomaševićeva supruga uistinu poslala e-mail o cijeloj situaciji, no on ga, kako kaže, zbog pogreške koja se potkrala, nije pročitao.

"Potkrala se pogreška zbog koje nisam informiran o slučaju Tomašević", izjavio je. 
Mail je napisan 30. svibnja, a stigao je u Tajništvo HDZ-a. Plenković kaže da ga o tome nitko nije obavijestio. Također je naglasio "da jest, on bi reagirao" te dodao da nakon ovoga što se dogodilo misli da su kao stranka reagirali promptno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Jandroković: 'Provjerit ćemo zašto Plenković nije informiran o pismima Tomaševićeve supruge o nasilju kojem je podvrgnuta'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo