PLENKOVIĆ ODGOVARAO NA NEŠTO DRUGAČIJA PITANJA: /

Zašto baš uvijek ljetuje u Opatiji, što najviše voli jesti, što sluša...

Image
Foto: N1

"Ja svakoga tko dolazi u Vladu ja ga pitam jednu vrlo jednostavnu stvar: "Ima li nešto u vezi vas što vi znate, a ja ne znam? A bilo bi vrlo dobro radi vas i radi mene da znamo."

7.8.2019.
21:50
N1
VOYO logo

Reporterka N1 televizije prošetala je s premijerom Andrejom Plenkovićem po opatijskoj tržnici te ga ispitala nekoliko pitanja koje ga novinari inače nemaju priliku pitati.

Premijer je rekao da voli ljetovati u Opatiji i kupovati meso na tržnici. Kaže kako supruga kuha, dok je on "logistika i pomaže". Priznao je kako su mu punjene paprika "najdraža spiza" te da to znaju svi koji ga poznaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako ribu baš ne voli, dok plodove mora jede.

Voli Opatiju

Na pitanje kako to da uvijek bira Opatiju, Plenković je odgovorio: "Pa gledajte, jako je ovdje lijepo. Ja volim ovaj kraj, ovdje sam dolazio prije. Moj pokojni stric je živio u Rijeci, tako da sam često znao dolaziti u Opatiju i Rijeku, a drugo lokacija je jako dobra, budući da smo za tren u Zagrebu. Ugodno se osjećam ovdje i to je glavni razlog", kazao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznaje kako ne jede krumpire jer je ljeto i da pazi na liniju posljednjih godinu dana. Tvrdi kako se voli kupati i plivati, no da nema uvijek vremena za te aktivnosti.

Voli slušati glazbu s radija. "To je jedini način da pratim aktualnosti. Kako su svi moji suradnici mladi, onda ja moram pratiti što oni slušaju, nemam drugi način nego da slušam radio", kazao je.

Svakog ministra pita jednu stvar

Odgovorio je i na pitanje o nedavnoj rekonstrukciji Vlade , odnosno na pitanje je li zadovoljan istom.

"Ja svakoga tko dolazi u Vladu ja ga pitam jednu vrlo jednostavnu stvar: "Ima li nešto u vezi vas što vi znate, a ja ne znam? A bilo bi vrlo dobro radi vas i radi mene da znamo." Ja se nadam da svi zrelo volontiraju što je bilo. To je otprilike načelo za kojeg mislim da se pametno držati u vrijeme transparentnih komunikacija", odgovorio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo