PLENKOVIĆ O NESTANKU SPISA O BRKIĆU IZ DORH-a: / 'To nije normalno, od državnog odvjetnika očekujem da objasni'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"Sve to treba raščistiti i treba utvrditi činjenice", rekao je premijer

5.10.2018.
11:18
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Andrej Plenković danas je odgovarao na pitanja novinara o nestanku spisa o Milijanu Brkiću iz DORH-a. Izjavu je dao nakon sudjelovanja na konferenciji o EU fondovima u Šibeniku.

Upitan je li normalno da se pravosudni spis izgubi i treba li za to netko odgovarati, premijer je odgovorio: "Nije i treba". Na pitanje radi li se u ovom slučaju o zataškavanju, rekao je da ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje objašnjenje od Jelenića

"Ja to ne znam. Očekujem od državnog odvjetnika da pojasni dodatno tu situaciju. Ovo su teme koje su se otvorile bez ikakvog upliva mene, bilo koga tko je povezan sa mnom ili vodstva HDZ-a i Vlade. Sve to treba raščistiti i treba utvrditi činjenice. Ovo nisu stvari koje se donose na temelju dojma. Kada utvrdimo činjenice onda možemo donositi zaključke", rekao je Plenković, prenosi N1.

TURUDIĆ O NESTALOM SPISU: ‘Mi smo originalne dijelove poslali, ima ih i u policiji. Ako ih novinari mogu dobiti, može i DORH’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BELJAK KOMENTIRAO GUBITAK DOKUMENTACIJE: ‘Jedan od najvećih razloga zašto svatko tko može bježi iz ove kaljuže od države’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo