u villi costabella /

Plenković na odmoru: Zgodan je prodavačicama, kilažu održava na igralištu, a troškovi su - nula kuna

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

U nekom od kafića u Opatiji Plenković voli popiti jutarnju kavu, a na tržnici je redoviti gost

8.8.2019.
8:24
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Andreja Plenkovića, hrvatskog premijera i predsjednika HDZ-a, kada je na godišnjem odmoru, a to je svake godine u kolovozu, građani Opatije mogu sresti u krugu opatijske tržnice gdje već ima i omiljenog mesara, najdražu »butigu«, dok se prodavačice uz komentar kako je uživo zgodniji nego li na televiziji, trude da premijer kupi baš njihovu robu, piše Novi list.

U nekom od kafića u Opatiji Plenković voli popiti jutarnju kavu, a sa svojim stranačkim kolegama s Liburnije, na samom početku godišnjeg odmora družio se uz pića i slastice na terasi hotela Milenij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom boravka u državnoj rezidenciji u Villi Costabella, rekao je za Novi list, voli uzeti kuhaču u ruke i pripremati ljetne obroke za svoju obitelj, a kako bi uspio održati liniju, s dečkima u Opatiji zaigra košarku.

Ispred Sportske dvorane »Marino Cvetković« u Opatiji bio je i u srijedu predvečer, kada je u sportskoj odjeći došao na prvi ovogodišnji ljetni trening s lokalnim košarkašima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim se rekreirati i volim odigrati košarku, a kretanje mi između ostaloga pomaže i pri održavanju tjelesne težine, pri sagorijevanju kalorija. Od lani sam uspio skinuti zbilja dosta kilograma i premda ih želim skinuti još malo, da bi se moglo reći da imam pravu liniju, zadovoljan sam jer sam uspio održati kilažu u okvirima koji su za mene prihvatljivi. Držim se ispod 110 kilograma, dok mi je lani u ovo vrijeme vaga pokazivala puno više", izjavio je prije jučerašnjeg košarkaškog treninga u Opatiji dobro raspoloženi Andrej Plenković.

Novinare su tijekom jučerašnjeg boravka u Opatiji zanimali troškovi reprezentacije u Villi Costabella, koji su kod njegovih prethodnika bili vrlo visoki.  

"Moj je planirani trošak, što se tiče spize na godišnjem – nula kuna. Opatijci znaju da kupujem na tržnici i u marketu, a zatim spremamo doma, bez nekih velikih troškova", rekao je Plenković.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo