Platiti pola milijuna eura za nepjevanje je apsurdno!

Povodom tvrdnji objavljenih u medijima da je Marko Perković Thompson 2007.

21.1.2011.
16:20
VOYO logo

Menadžer Barišić je u ime pjevača još jednom potvrdio da se Marko Perković Thompson u svojstvu svjedoka odazvao na poziv USKOK-a, no s obzirom na tajnost istrage, ne može govoriti o predmetu svjedočenja niti o sadržaju iskaza.

"Što se tiče samih medijskih članaka u kojima se navodi da je gospodinu Perkoviću isplaćivan novac za nepjevanje, odnosno nesudjelovanje u predizbornoj kampanji 2007., navodimo kako je riječ o tvrdnjama koje nemaju nikakve veze sa stvarnošću. Svakome bi trebalo biti jasno da je riječ o potpunoj i proizvoljnoj izmišljotini. Platiti 2007. godine pola milijuna eura za nepjevanje pjevaču apsurdno je i smiješno!", piše u priopćenju novinarima Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladen Barišić brani se lažima

Kaže, ovaj slučaj napada na Thompsona specifičan je po tome što sam način obračuna predstavlja bezobzirno kršenje zakonskih odredbi.

"Ako je istina da su mediji došli u posjed i prenijeli autentičan iskaz gospodina Mladena Barišića, koji je iznesen pred tijelima progona u fazi postupka koji je tajan, onda je jasno da je došlo do teške zlouporabe položaja izvora bliskih istrazi. U tom slučaju, ukoliko reakcija tijela progona izostane u odnosu na one koji očito smatraju da za njih zakon ne vrijedi, jasno je da smo svjedoci selektivne primjene zakonskih odredbi za dnevnopolitičke svrhe", navodi Thompsonov menadžer i napominje da se bivši šef Carine Mladen Barišić u kaznenom postupku ima pravo braniti na način za koji smatra da je za njega najpogodniji – "pa mu je tako dopušteno i lagati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, bivši šef Carine je pred USKOK-ovim istražiteljima kazao kako je u predizbornoj kampanji 2007. godine Ivo Sanader platio pjevaču čak 515.000 eura iz 'crnog fonda' kako ne bi pjevao ni za jednu političku stranku.

Vezani članci:

arti-201101191032006 arti-201101200363006 arti-201101200772006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo