sretno! /

Plaće i do 23.600 kuna! Za vas smo izdvojili TOP 10 poslova koje ne smijete propustiti

Image
Foto: Shutterstock

Provjerite koje smo poslove izdvojili ovog tjedna i prijavite se brzom prijavom

9.7.2019.
16:00
Shutterstock
VOYO logo

Izdvojili smo TOP 10 poslova koji se nude ovog tjedna. Provjerite neke od najboljih poslovnih ponuda ovog tjedna i prijavite se brzom prijavom.

Za pregled poslova pritisnite SLJEDEĆA

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj ljudskih potencijala

Grawe, tvrtka je iz koje izvire poštovanje potreba klijenata i partnerska razina pouzdanosti u zaštiti njihovih vrijednosti. Ako želite imati važnu ulogu u nastavku razvoja ovog uspješnog tima i organizacije, svakako se prijavite na natječaj za voditelja ljudskih potencijala (m/ž) u Zagrebu.

Na ovom radnom mjestu susretat ćete se s procesom regrutacije i selekcije, organizirat ćete procese uvođenja u posao i sustavno ćete pratiti i unaprjeđivati potrebe zaposlenika. Od vas se očekuje VSS, radno iskustvo u području upravljanja ljudskim potencijalima u trajanju od najmanje 5 godina, orijentiranost na timski rad i ciljeve. Svoj životopis, kao i motivacijsko pismo/video možete poslati do 18.07. Prijavite se.

Agent u timu za prodajne aktivnosti - outbound pozivi

Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optima Telekoma traži više radnika za svoj tim prodaje i to na radnom mjestu: agent u timu za prodajne aktivnosti - outbound pozivi (m/ž) u Zagrebu i Osijeku.

Glavne odgovornosti uključuju telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje budućih korisnika, administriranje korisničke dokumentacije, sudjelovanje u edukacijskim programima i timskim sastancima. Ako poznajete rad u MS Office-u i imate srednju stručnu spremu – prijavite se

Voditelj betonare i prodaje

Strabag d.o.o. za potrebe svojih pogona u Splitu i Zadru traži voditeljicu/voditelja betonare i prodaje. Zadaci koji očekuju odabranu osobu uključuju prodaju i naplatu transportnog betona i srodnih usluga, kao i praćenje tržišta betona, izradu ponuda, svakodnevne kontakte s postojećim i potencijalnim kupcima.

Ako ste zainteresirani, svoju natječajnu dokumentaciju možete poslati putem linka.

Key account manager

Dekada komunikacije dio je grupacije ISG (International Service Group) koja izvodi usluge zapošljavanja u cijeloj Europi i širom svijeta. Za svog klijenta Austriacard traži osobe za rad na poziciji: Key account manager (m/ž), za Hrvatsku i Sloveniju.

Od vas se očekuje lokalna briga o kupcima i praćenje prodajnih ciljeva na razini kupca i prodajnog područja, kao i priprema prijedloga te pregovaranje o cijenama i ugovorima. Također, i pronalaženje i realizacija potencijalnih kupaca i tržišta, kao i stjecanje klijenata. Prijavite se brzom prijavom!

Marketing specialist

Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i svaki dan surađuje s više od 1000 klijenata i 12.000 djelatnika, zapošljava na poziciji: Marketing specialist for Adriatics region, Slovenian market (m/ž).

Ako imate fakultetsko obrazovanje iz područja marketinga, menadžmenta ili iz srodnog područja te minimalno 2-3 godine radnog iskustva, a odlično razmijete slovenski jezik i služite se engleskim jezikom, svakako provjerite ovaj natječaj nalinku

Samostalni referent kalkulacija

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava samostalnog referenta kalkulacija (m/ž) u Zagrebu. Osnovne odgovornosti uključuju izradu i kontrolu kalkulacija za prodavaonice, likvidiranje ulaznih računa i izradu i kontrolu otpremnih dokumenata.

Ako imate SSS/VŠS ili ste sveučilišni prvostupnik, napredno poznajete engleski jezik, krasi vas izvrsno znanje rada u MS Office programima, analitični ste i precizni, nikako ne propustite izvršitiprijavu na ovaj natječaj. Trebate samo godinu dana iskustva – sretno!

Voditelj kampa

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava voditelja kampa (m/ž) u novootvorenom Premium kampu u Zadru. Vaše će odgovornosti uključivati planiranje, organizaciju i nadzor kampa visoke kategorije.

Potrebna vam je diploma iz hotelskog menadžmenta ili iz više hotelijerske škole, kao i minimalno 3 godine iskustva u vođenju kampa ili rezidencijalnog naselja s popratnim sadržajima. Nudi vam se mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji – prijavite se.

Specijalist za puštanje strojeva u pogon

BHS Corrugated strojevi d.o.o. traži angažirane i kompetentne mlade stručnjake za poziciju: specijalist za puštanje strojeva u pogon (m/ž). Vaši zadaci uključivat će instalacije i puštanje strojeva u pogon, tehničku podršku kupcima, aktivnosti kod kupaca po cijelom svijetu te odgovorne i samostalne poslove.

Vaše stručne i osobne kompetencije uključuju završen stupanj prvostupnika ili magistra elektrotehnike, a ključno je i iskustvo iz: SIEMENS PLC Controls. Preostale uvjete provjerite na linku i na vrijeme se prijavite. 

Četiri pozicije u Zagrebu

Bluesun, vodeća je turistička kompanija koja upravlja hotelima, resortima i kamping ljetovalištima u Hrvatskoj. Zapošljava na č u Zagrebu. Traže se: Social media ads specialist (m/ž), Data & analytics specialist (m/ž), CRM automation specialist (m/ž), SEO specialist (m/ž). Prijavite sena željeni natječaj. 

Investigator

Američko je veleposlanstvo objavilo oglas u kojem zapošljava na poziciji: Investigator (DEA) (m/ž). Traže se kandidati (m/ž) sa završenim (preddiplomskim) studijem iz područja prava, kriminologije i srodnih područja, s trogodišnjim iskustvom, visokom razinom poznavanja engleskog jezika i vozačkom dozvolom B kategorije.

Da biste se odlično snašli u ovom poslu, trebate odlično poznavati zakone i zakonske strukture u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Trogodišnje iskustvo, s naglaskom na istraživanju narkoslučajeva, prijeko je potrebno da biste savršeno obavljali ovaj posao. Godišnja plaća na ovoj poziciji iznosi impresivnih 283.431 kn, pa nemate što čekati – prijavite se

posao.hr

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo