MILANOVIĆ ILI PLENKOVIĆ? / Pitali smo vas koga želite za premijera: Evo što ste uvjerljivo odgovorili

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

U jednom danu ovo je postao okršaj titana, Milanovićeva najava da izlazi na izbore izazvala je tsunami. Karte se sad ponovno preslaguju, a evo što vi mislite

16.3.2024.
0:02
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović bacio je dvije bombe u jednom danu - prvi put o danu održavanja izbora - o srijedi 14. travnja - čime je po mišljenju mnogih izbio neke od aduta HDZ-u kao što su glasovi birača iz susjednih zemalja koji će se sad teže organizirati (ako i hoće) da na njima radni dan potegnu u Hrvatsku.

Druga bomba bila je ravna dizanju tsunamiju jer je naoko predvidivu pressicuoporbenog Peđe Grbinaa, na kojoj se očekivala ustaljena politička retorika, pretvorio u - kako je to rekao RTL-ov politički komentator Krešimir Macan - u najbolji reality show.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izazvao je potpunu pomutnju u naciji, reserirao postavke predizborne kampanje jer sad se sve mora nanovo presložiti, na obzoru su nove koalicije, novi paktovi, nervoza je sigurno unesena u sve političke pore.

Image
RTL-OV POLITIČKI KOMENTATOR /

Macan: 'Ovo je najbolji reality show koji gledamo!'

Image
RTL-OV POLITIČKI KOMENTATOR /

Macan: 'Ovo je najbolji reality show koji gledamo!'

Nedvojbeno je da će se javnost sad oštro polarizirati, da će gorivo sada dobiti i lijeva, ali itekako i desna politička opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali smo vas na našem portalu koga želite za premijera odmah nakon bombastične najave Milanovića da ide u izbornu utrku. Ako je suditi prema glasovima naših čitatelja koji su glasovali do kraja petka, većina bi birala Milanovića.

Naime, od čitatelja koji su glasovali, njih 27 posto dalo bi podršku Andreju Plenkoviću. Istovremeno čak 73 posto čitatelja koji su glasovali želi Milanovića za premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anketa je i dalje aktualna, dajte nam svoj glas i odgovorite na pitanje: "Koga želite na mjestu premijera?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo