nije mu ostao dužan / Petrov: 'Milanović je priznao da je sastančio s Mostom bez mog znanja, zato smo i prekinuli s njima'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Hvala mu na toj informaciji. Time je samo potvrdio da smo bili u pravu. Možda ima i snimke telefonskih razgovora da se vidi tko je koga zvao', poručio je Petrov Milanoviću

28.12.2015.
14:28
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo
Image
nije ih imenovao /

Milanović tvrdi da ga je zvao dio mostovaca i tražio noćne sastanke: 'Sve su snimile kamere'

Image
nije ih imenovao /

Milanović tvrdi da ga je zvao dio mostovaca i tražio noćne sastanke: 'Sve su snimile kamere'

Nakon što je Zoran Milanović izjavio kako su ga neki zastupnici Mosta nazivali i tražili tajne sastanke s njim te da su sve to snimile i kamere, Božo Petrov je kratko komentirao:

"Hvala mu na toj informaciji. Time je samo potvrdio da smo bili u pravu. Možda ima i snimke telefonskih razgovora da se vidi tko je koga zvao", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrov je ovime podsjetio na razlog zbog kojeg je prekinuo pregovore s koalicijom Hrvatska raste. Isticao je da su neki ljudi iz SDP-a zvali i vrbovali zastupnike Mosta što je on ocijenio neprihvatljivim.

"Nama su fokus promjene koje se trebaju događati. Nama su kontrola dogovori i sporazum o reformskoj Vladi. Ukoliko se on ne bude poštivao mi ćemo biti jako rigorozni. Očekujemo izuzetno odgovorno ponašanje s druge strane. Nećemo se mi dati zavarati ma bilo kakav način", kazao je Božo Petrov. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitkom u kojima se spominju morski psi dali smo do znanja da znamo kakvi će pritisci biti nastavljeni na nas, ali zapravo nas to ne interesira. U trenutku kada smo ušli u ovu priču znali s kime ćemo imati posla i znamo da bi bila ista stvar bili mi s koalicijom Hrvatska raste ili s Domoljubnom koalicijom. Ja se samo nadam da će moći pratiti tempo koji ćemo mi davati. Oni se trebaju pitati zbog čega su radili neke stvari, a imaju obraza komentirati u javnosti potpuno suprotno jer mi smo ti koji su, zapravo, koaliciju Hrvatska raste čupali pet puta tijekom pregovora i pokušavali s njima napraviti jasan sporazum da bi oni na kraju to izigrali", komentirao je Petrov Milanovićevu izjavu da je Most podržao ''kriminalnu, špijunsku i proustašku koaliciju''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo