naknadno objavio dematij navoda / Petrina na FB-u poručio kako Brkić ne smije više obnašati neku javnu funkciju, a onda izbrisao objavu

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Petrina je prvo na Facebooku poručio kako smatra da Brkić više ne smije obnašati nijednu javnu funkciju, da bi tu objavu kasnije izbrisao

23.2.2016.
18:23
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Naravno da Stipe Petrina nije ostao imun na moguće imenovanje Milijana Brkića na mjesto novog ministra branitelja pa je tako preko svoje Facebook stranice Nezavisna lista Stipe Petrine poručio kako Brkić, ne samo ne bi trebao biti novi ministar, nego ne bi trebao obnašati niti jednu javnu funkciju. Neko vrijeme iza toga ta je objava uklonjena.

Njegovu obrisanu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da Milijan Brkić ne može i ne smije više obnašati nijednu javnu funkciju jer je prije 16 godina dobio nečastan otpust iz MUP-a. Naime, te 2000. godine Brkić je kao zapovjednik postrojbe Specijalne policije Alfi odbio naredbu ministra unutarnjih poslova da deblokira prometnicu na području Sinja, a nakon što su tamošnji hrvatski branitelji postavili barikade u znak prosvjeda zbog optužbi za ratni zločin i progona generala Mirka Norca".

Image
Foto: Screenshot (Facebook)

(Foto: Facebook/Screenshot)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U demantiju objavljenom kasnije stoji da je sporna rečenica, koja je bila napisana na Facebook grupi NEZAVISNA LISTA STIPE PETRINA, prenijeta s jednog portala od strane njihovog administratora.

"Dragi čitatelji i pratitelji ove stranice, evo prije nekoliko trenutaka čitam članak objavljen na moju izjavu o gospodinu Brkiću koji je predložen za ministra branitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji navode kako sam izjavio da je gospodin Brkić dobio nečastan otpust. Kako neznam točan razlog njegovog odlaska, ne mogu kazati da je dobio nečastan ili častan otpust. Moja rečenica je bila da je gospodin Brkić dok je djelovao ODBIO IZVRŠITI DANU ZAPOVJED i ništa više. Ovim putem se ispričavam ako je netko dobio krivi dojam, nažalost nekada se riječi obrnu od stvarno izgovorenih.

Ugodno popodne, Stipe Petrina"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo