kompromisno rješenje /

Pernar o ljubavnicama i lažima: 'Smijte se i dalje kada vas netko bude lagao i rekao vam da će smanjiti PDV, povećati zaposlenost i biti protiv poreza na nekretnine'

Image
Foto: Facebook/Ivan Pernar

Pernar je kazao što misli o muškarcima koji imaju ljubavnice pa povukao paralelu s generalnim lažima političara

5.10.2017.
10:50
Facebook/Ivan Pernar
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida, Ivan Pernar, ponovno se osvrnuo na - laganje, počevši od laganja svojoj partnerici u vezi ljubavnice pa do laganja političara. "Meni je osobno nezamislivo lagati svoju djevojku, govoriti joj da idem na sastanak vezan uz stranku, a nalazit se s drugom djevojkom", napisao je Pernar na svom Facebook profilu.

Jedna ga je žena, kaže, ismijala kada je napisao da bi čovjek koji ima ljubavnicu trebao prestati živjeti u laži i pozvati ženu i ljubavnicu za isti stol i pokušati naći kompromisno rješenje. Ako ga nema, zaključuje Pernar, trebao bi zaustaviti agoniju i otići s onom koju voli više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je potom o laganju, ali onom političara. "Smijte se i dalje kada vas netko bude lagao i rekao vam da će smanjiti PDV, povećati zaposlenost i biti protiv poreza na nekretnine, a nakon što ga izaberete raditi sve suprotno", napisao je Pernar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo