predstavio program SDP / Peđa Grbin komentirao Severinin slučaj: 'Razumijem zašto je bijesna na sustav. On ne funkcionira'

Image
Foto: Damir Spehar/Pixsell

Predsjednik SDP-a na pitanja o slučaju skrbništva oko kojeg se bore Severina i Milan Popović, kazao je kako mora biti jasno da su slučajevi u kojima su u pitanju djeca moraju biti prioriteti te da je neprihvatljivo da slučajevi skrbništva nad djetetom traju toliko dugo

27.1.2024.
12:31
Damir Spehar/Pixsell
VOYO logo

Peđa Grbin je danas predstavio program SDP-a u Bjelovaru u društvu Igora Jareša, predsjednika SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije i Dejana Plentaja, predsjednika bjelovarskog SDP-a.

Od kandidata za glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića ne očekuje ništa pozitivno. Kritizirao je i program koji je Turudić predstavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako je maksimim koji očekujemo da više komunicira s javnošću, a nemamo očekivanja o drugim stvarima, onda smo se doista sveli na niske grane", istaknuo je.

Na pitanja o slučaju skrbništva oko kojeg se bore Severina i Milan Popović, kazao je kako mora biti jasno da su slučajevi u kojima su u pitanju djeca moraju biti prioriteti te da je neprihvatljivo da slučajevi skrbništva nad djetetom traju toliko dugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razumijem zašto je Severina bjesna na sustav. Naše pravosuđe je usporeno i ne funkcionira", istaknuo je Grbin koje mu je žao da je predsjednik Vrhovnog suda reagirao na način na koji jest.

"To mu nije trebalo", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video . Malo mami, malo tati, pa se malo skrbništvo dijeli: Severinin slučaj postao je ogledalo bijede hrvatskog pravosuđa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo