PALA 20-GODIŠNJA MADAM S TREŠNJEVKE: / Unajmila stan pa podvodila dvije mlade žene. Sve je počelo oglasom za posao

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Sve se odvijalo u stanu u Zagrebu, gdje je kao centar za ljepotu poslovalo trgovačko društvo u vlasništvu okrivljenice

17.5.2019.
22:06
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjeno djelo prostitucije. Kako piše portal vijesti.hr, sumnja se da je osumnjičena 20-godišnjakinja počinila kazneno djelo prostitucija na štetu dviju mlađih ženskih osoba.

Image
RAZOTKRIVENA PROSTITUCIJA U 'SALONU ZA MASAŽU': /

'Vidjeli smo svašta, bilo je tu i diplomatskih tablica... Oni koji dolaze su u strahu'

Image
RAZOTKRIVENA PROSTITUCIJA U 'SALONU ZA MASAŽU': /

'Vidjeli smo svašta, bilo je tu i diplomatskih tablica... Oni koji dolaze su u strahu'

Djevojka je tijekom ožujka 2019. godine pa do početka svibnja, radi zarade, druge osobe mamila, vrbovala, poticala te za njih organizirala i omogućavala im pružanje spolnih usluga u iznajmljenom stanu na području Trešnjevke, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojke su seksualne usluge pružale u stanu u Zagrebu, a novac dijelile

Oglase za posao u kojima traži ženske osobe bez iskustva za pružanje masaže, da bi ih kasnije u osobnom kontaktu uputila da se radi o pružanju seksualnih usluga uz novčanu naknadu pod krinkom masaža. Portal vijesti.hr prenosi da su djelatnice zajedno s osumnjičenom dogovarale vrstu i trajanje spolne usluge, koje su potom u iznajmljenom stanu i pružale. Zarađeni su novac međusobno dijelile.

Image
Foto: Thinkstock
Image
Foto: Thinkstock

Nakon dovršenenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je uz kaznenu prijavu, u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku. DORH je izvijestio kako se osnovano sumnja da je okrivljenica u tu svrhu putem web portala i drugih sredstava javnog informiranja objavljivala oglase u kojima je tražila ženske osobe za pružanje masaže, a potom ih je u osobnom kontaktu uputila da se radi o pružanju seksualnih usluga uz novčanu naknadu pod navođenjem običnih i erotskih masaža za različite novčane iznose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslovala kao centar za ljepotu

Za kontakte s klijentima u oglasima je navodila razne telefonske brojeve pa su se žene javljale i zainteresiranim muškarcima pružale seksualne usluge. Sve se odvijalo u stanu u Zagrebu, gdje je kao centar za ljepotu poslovalo trgovačko društvo u vlasništvu okrivljenice.

Nakon ispitivanja okrivljenice, sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnesen je prijedlog za određivanjem istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage nije prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva te je okrivljenicu pustio da se brani sa slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo