NAPETA UTRKA ZA PANTOVČAK / Ovo je sve što morate znati o kandidatima za predsjednika!

Birači će 28. prosinca moći birati između Kolinde Grabar Kitarović, aktualnog predsjednika Ive Josipovića, Milana Kujundžića i Ivana Vilibora Sinčića.

8.12.2014.
14:27
VOYO logo

Napeta utrka za Pantovčak ulazi u završnicu. S prvim minutama utorka, 9. prosinca, počinje službena izborna kampanja, iako su kandidati na predsjedničkim izborima već tjednima u žestokoj borbi za povjerenje birača. Izborna promidžba trajat će tek 18 dana, a kulminaciju možemo očekivati 28. prosinca za kada je zakazan prvi krug izbora.

Birači će spomenutog datuma moći birati između KolindeGrabarKitarović, aktualnog predsjednika IveJosipovića, MilanaKujundžića i IvanaViliboraSinčića, a sve o kandidatima možete pronaći OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a, diplomatkinja i prva žena koja je imenovana pomoćnicom glavnog tajnika NATO-a Kolinda Grabar Kitarović u kampanju za prvu hrvatsku predsjednicu je krenula pod sloganom "Za bolju Hrvatsku".

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Kolinda Grabar Kitarović

Želeći da se u danas duboko podijeljenom hrvatskom društvu ponovno obnovi zajedništvo, vrati optimizam i nova radna energija, Grabar Kitarović je u svom izbornom programu velik naglasak stavila na rješavanje teške gospodarske situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O KOLINDI GRABAR KITAROVIĆ I NJEZINOM PROGRAMU PROČITAJTE OVDJE! 

Predsjednički kandidat i aktualni predsjednik Ivo Josipović, pravnik i skladatelj, u kampanju za novi mandat na Pantovčaku krenuo je s prijedlogom ustavnih promjena kao preduvjetom provođenja ekonomskih reformi nužnih za gospodarski oporavak Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Ivo Josipović

Josipović u svojim istupima naglašava da do gospodarskog oporavka teško može doći bez strukturnih reformi kroz reforme upravljanja državom, njenom administracijom i upravom, zalaže se za decentralizaciju zemlje te promovira novu energetsku ulogu i snažan potencijal Hrvatske.

VIŠE O IVI JOSIPOVIĆU I NJEGOVOM PROGRAMU PROČITAJTE OVDJE! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Kujundžić predsjednički je kandidat Saveza za Hrvatsku - Hrvatske zore, kojoj je na čelu, HDSSB-a, HSP-a, Akcije za bolju Hrvatsku, Obiteljske stranke te Zavjeta za Hrvatsku.

Kandidaturu je objavio sredinom listopada uz zvuke pjesme "Stina pradidova" i poruku kako želi ljudima vratiti nadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Milan Kujundžić

"Moramo hrvatskom čovjeku vratiti dostojanstvo, ugasiti beznađe, vratiti nadu i ponos", kazao je naglasivši kako su za to potrebni drugi ljudi a ne "oni kojima su se s kolijevkom prostirali crveni tepisi".

VIŠE O MILANU KUJUNDŽIĆU I NJEGOVOM PROGRAMU PROČITAJTE OVDJE! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugogodišnji građanski aktivist Ivan Vilibor Sinčić predsjednički je kandidat "Živog zida", a na izbore izlazi jer, kaže, među ostalim, želi upozoriti na problem nemogućnost podmirivanja dugova i neotplativosti kredita u postojećem sustavu.

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ivan Vilibor Sinčić

Taj mladi 25-godišnji apsolvent elektrotehnike iz Karlovca tijekom četiri godine aktivizma i političkog rada bio je organizator mnogih akcija i inicijativa usmjerenih protiv političkih elita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O IVANU VILIBORU SINČIĆU I NJEGOVOM PROGRAMU PROČITAJTE OVDJE!

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike