CESC SRUŠIO SVE REKORDE / Ovo je najgledanija minuta u povijesti!

Image
Foto: AP

Izvođenje kaznenih udaraca u polufinalu protiv Portugala gledalo je 18,1 milijuna Španjolaca, a trenutak kada je Cesc Fabregas izveo pobjednički penal najgledanija je minuta u povijesti španjolske televizije.

28.6.2012.
14:34
AP
VOYO logo

Izvođenje kaznenih udaraca u prvom polufinalnom susretu Eura protiv Portugala u srijedu navečer gledalo je 18,1 milijuna Španjolaca, što taj prijenos čini najgledanijom emisijom u povijesti te zemlje.

Podaci o gledanosti objavljeni u četvrtak pokazali su povijesno visoku gledanost od 83,3 posto za televizijski kanal Telecinco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, broj gledatelja je rastao tijekom večeri: 14,2 milijuna gledatelja prvih 90 minuta utakmice, što je gledanost od 75,6 posto, 16,5 milijuna gledatelja za produžetke (77,1 posto), 18,1 milijuna za izvođenje kaznenih udaraca (83,3%).

Ta gledanost koja se mjerila svakih pet minuta kulminirala je u 23,26 minuta kada je Cesc Fabregas izveo zadnji i pobjednički kazneni udarac koji je Španjolskoj donio pobjedu, a iznosila je 19,1 milijuna gledatelja, odnosno 87,3 posto, i to je bila najgledanija minuta u povijesti španjolske televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finalna utakmica Eura, u kojoj će Španjolska igrati protiv boljeg iz večerašnjeg dvoboja između Italije i Njemačke, također će prenositi Telecinco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo