NEMOGUĆA MISIJA NOVOG IZBORNIKA / Ovo je ambiciozan plan Bilićevog nasljednika!

Image

Štimca su u Poljskoj posebno impresionirali Mario Mandžukić i Luka Modrić, a ukoliko to zasluži predstavama na terenu, među 'kockaste' će pozvati i Sammira.

20.6.2012.
10:00
VOYO logo

Porazom u Gdanjsku od Španjolske završilo je šestogodišnje poglavlje u povijesnoj knjizi hrvatske nogometne reprezentacije. SlavenBilić napušta kormilo Vatrenih, a u sljedećim tjednima brigu o najboljim hrvatskim nogometašima preuzet će IgorŠtimac.

Bio je važna karika u brončanom lancu, a iako još uvijek nije službeno postao izbornik, smišlja planove kako za dvije godine stvoriti plemenitu kovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kvalifikacijska skupina za SP je toliko teška da samo zajedništvom možemo stići do Brazila. A tamo se nadam da ćemo se tući za naslov svjetskog prvaka", rekao je Igor Štimac za Jutarnji list.

Bivši Vatreni kao najtežeg protivnika u skupini označio je Belgiju, ali i dodao kako dvoboji sa Srbijom ipak nose izuzetan naboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veselim se svakom izazovu i utakmici s jakim suparnicima pa tako i SinišomMihajlovićem", govori budući izbornik koji za Bilića ima samo riječi hvale.

"Impresionirao me reakcijom na utakmici s Italijom. Pogodio je izmjenom sustava", oduševljen je svojim nekadašnjim suigračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimca su u Poljskoj posebno impresionirali MarioMandžukić i LukaModrić, a ukoliko to zasluži predstavama na terenu, među 'kockaste' će pozvati i Sammira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo