ŠIBENSKO-KNINSKI ŽUPAN /

Ovako to zvuči kada je HDZ-ovac iskren: 'Uhljebio sam puno znanih i neznanih. Volio bi da sam ih puno više uhljebio'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Kad bismo gledali klasično zapošljavanje, u smislu natječaja, prijave, referenci, onda bismo mogli zaključiti za svakog da se zaposlio "preko veze"'

17.10.2017.
21:33
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

HDZ-ov šibensko-kninski župan Goran Pauk u svom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, u kojem je, između ostalog, progovorio i o privatnom životu, izjavio je kako je uhljebio puno ljudi, odgovarajući pritom na novinarsko pitanje o tome kako mu se zamjera da je uhljebio sve koji su mu bili bliski.

"Uhljebio sam puno znanih i neznanih. Kad bismo gledali klasično zapošljavanje, u smislu natječaja, prijave, referenci, onda bismo mogli zaključiti za svakog da se zaposlio "preko veze". Nema onog tko se javio za neki posao a da nije imao neku "preporuku", neku "vezu". Volio bi da sam ih puno više "uhljebio". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To mi je, vjerujte, teži dio posla, objašnjavati ljudima da nešto ne može, slušati ih i lakonski im obećavati "riješit ćemo nešto". Nisam sklon takvim obećanjima, tu sam preoprezan i zato mnogi misle da sam bahat, da ne želim pomoći. Dnevno bar pola radnog vremena potrošim na rješavanje egzistencijalnih problema ljudi i zbrinjavanje. Kad bih svima išao pomoći, ništa drugo ne bih stigao odraditi", rekao je HDZ-ov župan za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo