SAMO NA RTL TELEVIZIJI / Ova TV premijera ostavit će vas bez daha

Jedna u nizu priča o detektivki D.D. Warrren, spisateljice Lise Gardner, ekraniziran je u rukama istaknutog TV redatelja Johna Greya, koji je najpoznatiji kao autor, redatelj i producent hit serije "Šaptačica duhovima" (Ghost Whisperer) s Jennifer Love Hewitt u glavnoj ulozi.

3.9.2013.
14:54
VOYO logo

Povijest se ponavlja, a odgovori su skriveni u prošlosti.

D. D. Warren (CarlaGugino) je iskusna detektivka usredotočena na karijeru. Istražiteljica otvara novi slučaj pronalaskom mumificiranih ženskih tijela. Ubojstva podsjećaju na stari slučaj kada je jedna žrtva ipak uspjela preživjeti stravične muke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od žena pronađenih u novom slučaju nosi ogrlicu s imenom, no otkrije se da nakit pripada njezinoj najboljoj prijateljici, koja podsjeća na jednu od žrtava starog zločina.

Jedna u nizu priča o detektivki D.D. Warrren, spisateljice LiseGardner, ekraniziran je u rukama istaknutog TV redatelja JohnaGreya, koji je najpoznatiji kao autor, redatelj i producent hit serije "Šaptačica duhovima" (Ghost Whisperer) s JenniferLoveHewitt u glavnoj ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Grey je uspješno prenio izvornik na male ekrane, a odlična Carla Gugino znalački i vjerno je odigrala lik D.D. Warren. U ostalim ulogama našli su se Mark-Paul Gosselaar i KevinAlejandro, koji su u potpunosti opravdali ukazano povjerenje.

Film "Sakrivene" možete pogledati na RTL Televiziji sutra u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo