OTKRIVENO GDJE JE SADA PLENKOVIĆEVA TAJNICA: / Nakon izbijanja afere prebacili je na drugo radno mjesto u državnoj administraciji

Image
Foto: Screanshoot

Sandra Zeljko od jučer radi na službeničkom radnom mjestu tajnice u Uredu za razminiranje RH gdje je zamijenila Jasminku Maljković Radić.

8.3.2017.
12:31
Screanshoot
VOYO logo

Tajnica u Uredu premijera Andreja Plenkovića i dosadašnja krunska svjedokinja protiv Tomislava Sauche, Sandra Zeljko, premještena je na službeničko radno mjesto tajnice u Uredu za razminiranje. Riječ je o stručnoj službi Vlade koja se nalazi u Mesničkoj ulici, piše Jutarnji list.

TKO JE SAMOZATAJNA TAJNICA OSUMNJIČENA U AFERI DNEVNICE? ‘Rekla mi je da ju je Saucha maltretirao i slao u ljekarnu po tablete’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ured se bavi razvojem učinkovitog sustava protuminskog djelovanja u Hrvatskoj i prati rad Hrvatskog centra za razminiranje. Na čelu Ureda je Hrvoje Debač, a posao administrativne tajnice dosad je obavljala Jasminka Maljković Radić.

Zeljko je kao tajnica dosad radila za četiri premijera, a zbog afere "Dnevnice" u utorak je ponovno ispitana u USKOK-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su ranije pisali kako se čini da je Zeljko pokušala prevariti grafologe koji su ispitivali jesu li Sauchini ili možda njezini potpisi na spornim putnim nalozima pa je sada pod sumnjom da je ona odgovorna za aferu "Dnevnice".

Njezinu eventualnu odgovornost za djela koja se na teret stavljaju Sauchi, osumnjičeni saborski zastupnik jutros nije želio komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SAUCHA O OBRATU U AFERI DNEVNICE: ‘Dobacuju mi ‘lopove’ i ‘jazavče’ dok hodam gradom… Ja samo želim natrag svoj život’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo