nova blogerska zvijezda / Otkrivamo zašto je Todorić proveo sedam dana u Beču te kakve sve provjere prolaze njegovi blogovi!

Koliko god se iz vladajuće stranke pravili da ne obraćaju pozornost na novu blogersku zvijezdu u Hrvata, jasno je kako strepe od svake nove objave

25.9.2017.
16:30
VOYO logo

Objavama na svom blogu, Ivica Todorić uzburkao je duhove na hrvatskoj političkoj sceni. Todorić je krenuo u obračun s vodećim hrvatskim političarima uključenima u slučaj Agrokor, a prozvao je i izvanrednog povjerenika za Agrokor AntuRamljaka i neke njegove bliske suradnike.

Koliko god se iz vladajuće stranke pravili da ne obraćaju pozornost na novu blogersku zvijezdu u Hrvata, jasno je kako strepe od svake nove Todorićeve objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo, pak, neslužbeno doznali kako cijeli taj proces pisanja bloga izgleda. Ljudi koji dobro poznaju Ivicu Todorića za RTL uvjeravaju da su napisane riječi njegove, no tvrde i da svaki blog prolazi dvostruku doradu.

Naime, prvo Todorićev tekst pregledaju PR stručnjaci, a potom sve provjere odvjetnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno doznajemo da se radi o američkim odvjetnicima s kojima je sedam dana u Beču pripremao svoju pravnu strategiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo