Strava u Međimurju /

Otac ubojice: 'Nije pri čistoj pameti, drogirao se, pušio je onaj Galaxy'

Image
Foto: Emedjimurje.rtl.hr

U međimurskom naselju Piškorovcu danas oko 16.10 sati 24-godišnji Senad Oršuš ubio je vatrenim oružjem Milku Remenar (60)

6.4.2017.
21:29
Emedjimurje.rtl.hr
VOYO logo

Počinitelj je odmah uhićen, a policija je pronašla pištolj kojim je počinjeno stravično ubojstvo, javlja eMedjimurje.

I ubojica i žrtva su iz sela Domašinca, a ubojstvo se dogodilo u obiteljskoj kući u Piškorovcu, naselju u općini Mala Subotica u koje je M. Remenar dolazila prodavati namirnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubojstvu je navodno prethodila svađa, no još nije poznato oko čega. "Kad sam Senada pitao zašto je to učinio, rekao mi je da nije bilo namjerno. On nije svjestan što je napravio, nije pri čistoj pameti i njemu mozak ne funkcionira normalno", započinje njegov otac.

"Prije par godina počeo se drogirati, pušio je onaj Galaxy (sintetičku marihuanu). Poznavali smo tu gospođu, i mi i on, i nikad nismo imali problema. Kad je vidio što je učinio, odmah se predao", kaže Senadov otac Damir Oršuš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zna kad je i gdje Senad nabavio pištolj. Veli da ga je negdje kupio. Uhićeni je otac petero djece, a u Piškorovcu je jučer poslijepodne pio s poznanicima. Tad se u automobilu dovezla M. Remenar.

"Ona je često, nekoliko puta mjesečno, dolazila autom u selo prodavati hranu, od pilića i jaja do voća i povrća. Ovi su u kući pili kad je došla prodati jaja. Što se u tom trenutku dogodilo, ne znam. Kad sam došao na mjesto događaja, vidio sam sam tijelo kako leži", kaže Adam Oršoš, predsjednik Mjesnog odbora.

Ubijena je žena imala OPG i bavila se poljoprivredom. U Domašincu kažu da su ju prije ubojstva vidjeli kako u automobilu prolazi Ulicom Pere Pintara, u kojem živi obitelj S. Oršuša. Nakon toga krenula je prema Piškorovcu.

Rođaci uhićenog kažu da je riječ o mladiću koji je rijetko podizao glas. "S obitelji je odlazio u Zagreb, mislim da su tamo prosjačili da nešto zarade. Dan prije ovog zla vratio se iz Zagreba, a što se dogodilo da je to učinio, ne znam. Svi smo u šoku", kaže rođakinja za portal eMedjimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo