SVE JE BIO NESPORAZUM /

Otac Barbare Matić oslobođen svih optužbi. Odvjetnik: 'Nije bio svjestan što radi'

Oslobođen je svih optužbi i sve je proglašeno nesporazumom

2.8.2024.
18:35
VOYO logo

Boris Matić, otac Barbare Matić, kojeg je volonterka prijavila za seksualno uznemiravanje, pušten je na slobodu. Oslobođen je svih optužbi te je sve proglašeno nesporazumom.

A s novim informacijama iz Pariza se javila RTL-ova reporterka Ines Goda Forjan. Boris Matić napustio je postaju nakon nekoliko sati ispitivanja. Sve je proglašeno velikim nesporazumom. Njegov odvjetnik Filip Čosić je kazao da se nije branio šutnjom, već je surađivao s policijom. Iznosio je detalje slučaja. Iznio je svoju stranu priče. Volonterka nije htjela povući svoju tužbe, ali sudac istrage je odlučio da nema dovoljno dokaza da ga se tereti. Matić će slobodno moći napustiti Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Surađivao je, kazao je, kako kaže odvjetnik, da je bio u euforiji, u nevjerojatnom veselju što mu se kći plasirala u polufinale. On u tom trenutku, kako kaže, nije bio svjestan što radi, ali po onome čega se sjeća kaže da volonterku nije poljubio u usta i nije htio, već da je taj poljubac išao prema obrazu.

Boris Matić se ispričao i izrazio žaljenje zbog onoga što se dogodilo i žao mu je što se volonterka u toj situaciji osjećala ugroženo. Njegova kći se nije oglasila. Danas je došla pozdraviti braću Sinković i čestitati. Povukla se sa svojom obitelji i nisu davali izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SASLUŠANJE U PETAK? /

Obitelj Matić negira da je Boris Matić pritvoren, za njega se zauzela i Kolinda?

Image
SASLUŠANJE U PETAK? /

Obitelj Matić negira da je Boris Matić pritvoren, za njega se zauzela i Kolinda?

Podsjetimo, francuska televizija BFMTV javila je da volonterka podnijela prijavu protiv Matića, a sve zato što ju je na silu poljubio nakon pobjede njegove kćeri u četvrtfinalu. Obitelj Matić nakon toga je priopćenjem poručila da nije uhićen niti da je pokušao prisilno poljubiti volonterku u usta nego u obraz.

POGLEDAJTE VIDEO: Džudašica Barbara Matić još nije svjesna velikog uspjeha, ali nada se velikoj fešti u rodnom Splitu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo