'Osuđujem razbijanje auta Novosađanima'

26.7.2010.
18:41
VOYO logo

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel u pismu načelniku primorsko-goranske Policijske uprave (PU) Tomislavu Dizdaru osuđuje divljački čin razbijanja automobila novosadskih registarskih oznaka na Kantridi u subotu.

arti-201007260155006U pismu, među ostalim, stoji da su vandalizam i razbijanje tuđe imovine nedopustivi te da je zgrožen činjenicom da iza tog čina moguće stoji nacionalna nesnošljivost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga najstrože osuđujem taj događaj i molim Vas da učinite sve što je u Vašoj moći da se pronađu i kazne počinitelji, kaže se u pismu.

Obersnel je, uz ispriku gostima iz Novog Sada, kazao kako je neshvatljivo da se taj sramotan događaj zbio u gradu stanovnici kojega se ponose bogatstvom multikulturalnosti i tolerancije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz PU-a su potvrdili da su službenici II. policijske postaje u Rijeci u subotu, 24. srpnja, u rano jutro zaprimili dojavu srpskog državljanina (1957.), koji je sa suprugom u posjetu obitelji u Rijeci, da mu je u naselju Kantridi oštećen automobil.

Policija je utvrdila da je na automobilu oštećen poklopac motora, prednje vjetrobransko staklo, a otrgnute su i prednje i stražnje registarske pločice. U tijeku je pregled snimaka sa sigurnosne kamere na pošti u Pulskoj ulici na Kantridi, koje bi mogle otkriti počinitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201007260155006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo