Komentar na internetu /

Optužnica 54-godišnjaku koji je saborskom zastupniku prijetio 'odrubljivanjem glave'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Molvarca čeka suđenje zbog komentara na jednom internetskom portalu ispod članka u kojemu je citirana izjava saborskog zastupnika Gorana Beusa Richemberga

12.4.2018.
20:57
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Muškarac (54) iz mjesta Molve kod Đurđevca optužen je jer je prijetio smrću saborskom zastupniku GLAS-a Goranu Beusu Richemberghu, javlja Podravski.hr.

Tereti ga Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici, koje je optužnicu podiglo zbog komentara koji je 54-godišnjak ostavio na jednom internetskom portalu. Konkretno, ispod članka u kojem je objavljena izjava saborskog zastupnika u vezi oduzimanja činova i odličja haškim osuđenicima, objavio komentar u kojem je naveo da tom saborskom zastupniku treba odrubiti glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon provedene istrage, Molvarac je optužen za kazneno djelo prijetnje i čeka ga suđenje na Općinskom sudu u Koprivnici.

Optuženi je komentirao izjavu zastupnika GLAS-a Gorana Beusa Richembergha, koji je nakon Praljku i drugima kazao kako je zakonska obaveza predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da osuđenima u Haagu oduzme činove i odlikovanja, donosi Podravski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo