populizam ili iskrenost? /

Dalić: 'Ono što je meni najveća plaća jest ući u Konzum i čuti Dobar dan od blagajnica'

'Ono što je meni najveća plaća za trud oko Zakona o izvanrednoj upravi jest ući u Konzum i čuti "Dobar dan" od blagajnica koje tamo rade', poručuje Dalić

3.5.2017.
19:04
VOYO logo

Govor Davora Bernardića, predsjednika SDP-a danas u Saboru izazvao je brojne reakcije zastupnika, a mnogi su mu zamijerili da se uopće ne ponaša kao lider oporbe te da to prije čine Maras ili Grbin.

Kasnije poslijepodne zastupnicima koji su raspravljali o povjerenju ministru financija, obratila se i potpredsjednica Vlade te ministrica gospodarstva Martina Dalić kazavši da bi trebalo današnju raspravu "malo sumirati". Mnogi su joj, kao i Bernardiću, zamjerili što izabire populističke klišeje u obraćanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je opetovala i da je ova Vlada zaustavila dosadašnji način poslovanja Ivice Todorića. "Ne mogu razumjeti zašto sitno politikanstvo stavljate ispred interesa svojih birača. U ovoj raspravi trebalo bi uzeti u obzir ono što je bit, cilj i smisao politike, a to je raditi na korist građana", istaknula je.

"Ono što je meni najveća plaća za trud oko Zakona o izvanrednoj upravi jest ući u Konzum i čuti "Dobar dan" od blagajnica koje tamo rade. Možete li vi, gospodine Grbin mirno otići u Konzum i pozdraviti radnice?", zapitala je SDP-ovca Dalić. Taj video pogledajte pri samom vrhu članka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo