Problemi zbog vremena /

Olujni vjetar stvara probleme na autocesti, u prekidu brojne brodske linije

Image
Foto: Pixell

Mokri su i skliski kolnici od kiše mjestimice u Istri, Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Dalmaciji te dijelu središnje Hrvatske

2.2.2019.
8:10
Pixell
VOYO logo

Zbog olujnog vjetra je samo za osobna vozila otvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice; u prekidu su mnoge brodske linije.

Mokri su i skliski kolnici od kiše mjestimice u Istri, Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Dalmaciji te dijelu središnje Hrvatske. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da na put ne kreću bez propisane zimske opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom za vrijeme zimskih uvjeta na pojedinim cestama u Lici.

Zbog jakog juga u prekidu su trajektne linije: Zadar-Molat-Brgulje-Zapuntel-Ist, Zadar-Rivanj-Sestrunj-Zverinac-Božava-Brbinj, Valbiska-Merag, Lopar-Valbiska, Brestova-Porozina, Trogir-Drvenik Mali-Drvenik-Veli, Sumartin-Makarska, Vis-Split, Drvenik-Sućuraj, Dubrovnik-Lopud-Suđurađ, Prapratno-Sobra; Ubli-Vela Luka -Split, Vis-Split i Trogir-Drvenik Mali-Drvenik-Veli. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prekidu je i brodska linija Zadar-Preko i Mali Lošinj-Unije-Susak, te katamaranske linije: Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Ubli-Vela Luka- Hvar-Split, Sobra-Šipan-Dubrovnik,Korčula-Hvar-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Split i Jelsa -Bol-Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo