ISKRENI OGLAS OSJEČKOG UMIROVLJENIKA DIRNUO MNOGE: / 'Usamljen sam, nemam s kime kavu popiti, a mirovina mi je dobra'

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Usamljeni umirovljenik stavio oglas na jednoj autobusnoj stanici preko kojega traži slobodnu udovicu

17.11.2018.
21:48
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Jedan 75-godišnji umirovljenik iz Livane kod Osijeka odlučio se na nesvakidašnji potez kako bi riješio problem usamljenosti koji ga muči. Naime, on je na jednoj autobusnoj stanici postavio oglas preko kojeg traži slobodnu udovicu od 63 do 65 godina.

"Tražim ženu od 63 do 65 godina. Udovicu koja je slobodna. Važno je kako izgleda. Ja sam potpuno usamljen. Nemam s kime kavu popiti. Mirovina mi je dosta dobra. Živim na Livani kod Osijeka. Nazovite na telefon ako mislite ozbiljno", napisao je usamljeni umirovljenik, a oglas se pojavio i na Facebooku u grupi "Osijek Facebook grupa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostao je bez supruge prije šest godina

S obzirom da je umirovljenik ostavio svoj broj mobitela, novinari Večernjeg lista su ga kontaktirali i saznali da je bez supruge ostao prije šest godina, pa se osjeća vrlo usamljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Usamljen sam cijelo vrijeme. Dolazile su neke, ali su samo prolazile kroz kuću, odlazile doma i nisu htjele ostati sa mnom", požalio se umirovljenik Večernjem listu, inače otac troje djece.

Oglas je postavio prije dvadesetak dana. Javile su mu se dvije žene, ali ih još nije imao prilike vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvije su se javile, no još ih nisam vidio. Ne znam što će biti s njima, valjda će biti zainteresirane", rekao je ovaj usamljeni 75-godišnjak te otkrio što očekuje od njih.

Želi se ponovno vjenčati

"Volio bih da dođu, da se upoznamo, da budu sa mnom jedno dva mjeseca i ako se budemo slagali, onda bi se vjenčali – otkriva svoje poštene namjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca ga uglavnom podržavaju, iako najmlađi sin nije baš najsretniji s njegovom željom. No, ne protivi se.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo