objavljena snimka / Odgajateljica u vrtiću psovala djecu: 'Šta je, bog te posra, jesam ti dala Bibija, bog ga je**!'

Image
Foto: Pixell, ilustracija

Majka odgajateljice potvrdila je da se radi o njezinoj kćeri, ali i da je pozadina ovakvog ponašanja nešto sasvim drugo

23.11.2018.
13:48
Pixell, ilustracija
VOYO logo

Portal Index je objavio snimku iz Dječjeg vrtića Imotski na kojoj se čuje odgojiteljica koja se otresa, urla i psuje dijete koje od nje traži igračku.

"Tete, tete, tete", čuje se na snimci dijete jasličkog uzrasta kako doziva tetu, nakon čega kreću salve uvreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šta je, bog te posra, šta je više, nema, jesam ti dala Bibija, bog ga je** s Bibijem više, svima, šta ne iđete kući", čuje se odgojiteljica vrtića koja je sama snimala ovu scenu i potom je poslala prijateljici.

Majka odgojiteljice koja radi u istom vrtiću potvrdila je da je na snimci njena kći i rekla da je sve skupa velika pogreška i grozna šala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam pozadinu cijele priče. Nije onako kako se čini, ali grozno je na snimci svakako. Ovo je užasna šala trebala biti njoj i prijateljici koje su noć prije bile vani skupa s jednim uglađenim dečkom. Činio se fin, no ubrzo je svako malo krenuo sa psovkama i njima je to bilo smiješno. I drugi dan je ona došla u smjenu i htjela napraviti neku glupu šalu koja nikome nije bila smiješna osim njima, da ona oponaša tog dečka pred djecom i da odglumi da bi kao išla kući i to je poslala prijateljici da se nasmije. Kasnije kad su zahladile odnose, snimka je izašla van. To je to, ništa drugo. Ona više ne radi u vrtiću", rekla je za Index.

Iz vrtića se još nisu očitovali o tom slučaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo