Od petka ćemo uživati na gotovo 20 stupnjeva!

Nakon gotovo mjesec dana hladnoća uzrokovanih sibirskim valom, koje je pratio snijeg i olujni vjetar, moći ćemo konačno malo odahnuti i uživati u pravom proljetnom vremenu.

21.2.2012.
6:47
VOYO logo

Iako će noći i dalje biti dosta hladne, s temperaturama ispod ništice, dnevne temperature zraka rast će iz dana u dan prema kraju tjedna. Oborine će već danas prestati u većini krajeva, a od srijede će oblake rastjerati sunce.

Tako će prema prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda najtoplije biti u petak, te će, primjerice, u Križevcima, Varaždinu te Pazinu živa na termometru pokazivati 18 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb, Karlovac i još poneka mjesta u unutrašnjosti grijat će se na ugodnih 17 stupnjeva, dok će u ostatku Hrvatske biti tek stupanj ili dva hladnije. Topli val obilježit će i cijelu subotu.

Sunčano vrijeme uz povremenu naoblaku, posebice u četvrtak, nastavit će se do kraja tjedna, a u nedjelju, najavljuju prognostičari, u unutrašnjosti te u pojedinim dijelovima uz Jadran padat će kiša. Istovremeno s oborinama stiže i zahlađenje te će dnevne temperature opet biti ispod 10 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo