Cilj je skupiti 70.000 kuna / Obnova riječkog kazališta: Do crvenog tepiha kupnjom ulaznica za operu 'Andrea Chenier'

Image

Akcija „Zakoračimo zajedno na crveni tepih“ vezana je uz nove izvedbe najljepše i najdramatičnije verističke opere „Andrea Chenier“ Umberta Giordana 2. i 4. lipnja.

25.5.2016.
13:25
VOYO logo

Nakon što su donacijama građana i riječkih firmi prikupljena sredstva dostatna za obnovu svih sjedala u parteru, HNK Ivana pl. Zajca nastavlja projekt „Obnovimo riječko kazalište“ čiji je cilj, u prvoj fazi, uz sjedala u parteru, obnoviti i tepih u parteru, otirače na ulasku u kazalište, staze na stepenicama te tepihe u kafiću na prvom katu, a pri tome kazalištu vratiti nekadašnju, poznatu kazališnu crvenu boju.

Akcija „Zakoračimo zajedno na crveni tepih“ vezana je uz nove izvedbe najljepše i najdramatičnije verističke opere „Andrea Chenier“ Umberta Giordana 2. i 4. lipnja. Za te će izvedbe cijene ulaznica iznimno iznositi 50 i 30 kuna, a uz svaku kupljenu ulaznicu Kazalište će priložiti isti iznos. Cilj je sakupiti 70.000 kuna koliko je potrebno da se osigura „red carpet“ na početku sljedeće kazališne sezone odnosno tepih u parteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Riječanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo