25 dana božića / Obiteljski animirani hit koji djeca obožavaju!

Iz Dreamworksovog studija stiže jedna od najboljih animiranih avantura posljednjih godina. U subotu od 20 sati udobno se smjestite ispred malih ekrana i pogledajte obiteljski animirani hit 'Kako izdresirati zmaja' na RTL Televiziji!

13.12.2013.
11:00
VOYO logo

Jedna avantura koja će promijeniti dva svijeta. Štucko je tinejdžer u vikinškom selu na otoku Berku, gdje je borba sa zmajevima svakodnevna pojava.

No Štucko se baš ne uklapa u vikinški svijet jer ne posjeduje žestinu vikinga niti ima ikakvu želju nastaviti borbu protiv zmajeva, poput njegovog oca poglavice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se Štucko sprijatelji s mladim ozlijeđenim zmajem, stavovi njegovih prijatelja i vikinških ratnika počet će se mijenjati, pojavit će se nova šansa za suživot ljudi i zmajeva, a samim tim i sretnija budućnost za oba svijeta.

Prema pisanoj podlozi Cresside Cowell, iz Dreamworksovog animiranog studija stiže jedna od najboljih animiranih avantura posljednjih godina. Smješten u mitski svijeta vikinga, ovaj obiteljski animirani hit nosi snažnu antiratnu poruku, poruku suosjećanja između različitih svjetova tj. poručuje nam da ono što ne razumijemo ne znači da je zato loše ili pogrešno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo

Usput, uspijeva nas nasmijati pa čak i dirnuti kroz odnos dječaka i njegovog slatkog zmaja. Ovaj film za sve uzraste doista je nešto posebno, od besprijekorne animacije do uzbudljive i poučne priče, ova animacija sinkronizirana na hrvatski dolazi s najvišim preporukama i ocjenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo