U PONEDJELJAK U PODNE: / SDP će doći na sastanak s Mostom (i desnom koalicijom)

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Iz SDP-a su poručili da će na sastanak kojeg je Most predložio za ponedjeljk u 12 sati doći sa svim svojim koalicijskim partnerima.

3.12.2015.
20:03
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

SDP će se odazvati pozivu na razgovor kojega je Most predložio za ponedjeljak.

"Svi partneri koalicije Hrvatska raste doć će na predloženi zajednički sastanak Hrvatske raste s Mostom nezavisnih lista i Domoljubnom koalicijom", poručili su socijaldemokrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TKO ĆE SE ODAZVATI SASTANKU? /

Most spreman pregovarati i samo s jednom stranom

Image
TKO ĆE SE ODAZVATI SASTANKU? /

Most spreman pregovarati i samo s jednom stranom

Most nezavisnih lista, nakon jutrošnjeg neuspjelog pokušaja konstituiranja Hrvatskoga sabora, pozvao je čelnike koalicije Hrvatska raste i Domoljubne koalicije na zajednički sastanak u ponedjeljak u podne. Poručio je i kako će - ako se odazove samo jedna strana - samo s njoj nastaviti razgovore o sastavljanju reformske Vlade.

"HDZ mora o tome obaviti konzultacije sa svojim koalicijskim partnerima iz Domoljubne koalicije", poručili su kratko iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosljedni smo u svojim namjerama"

Podsjetimo, nakon današnje sjednice Sabora, koji je raspušten jer se nije uspio konstituirati u prvom pokušaju i s obzirom na to da je Robert Podolnjak odbio mjesto predsjednika Sabora, iz Mosta su priopćili da je " jasno da jedino Most nezavisnih lista pokazuje dosljednost u svojim namjerama".

Pozvali su čelnike koalicija Hrvatska raste i Domoljubna Hrvatska da se zajedno sastanu idućeg ponedjeljka, 7. prosinca, točno u podne u središnjem uredu Mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju odaziva samo jedne strane, pojasnili su, Most će nastaviti razgovore samo s tom stranom o formiranju reformske Vlade. Spremni su, kažu, i za ranije sastanke sa svakom stranom pojedinačno.

OSEBUJNI PETRINA OPET UDARA: ‘Svi su vidjeli kako je Petrov gazio Podolnjaku po nogama!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo