SVI IDU NA MORE /

Novi vikend donio i nove gužve na prometnicama: provjerite kakva je trenutna situacija!

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Kolone su na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvora Buzin prema naplati Lučko oko 5 km, a iz smjera Jankomira oko 7 km; na naplati Sveta Helena (A4) u smjeru Zagreba oko 1,5 km

25.7.2015.
7:56
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Zbog prometne nesreće na autocesti A1 kod čvora Brinje, u smjeru Splita, treba voziti opreznije, javlja HAK.

Vrlo je gust promet na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru čvora Lučko, na autocesti A1 od Zagreba prema Bosiljevu gdje se vozi uz povremene zastoje, te između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica, na autocestama A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba, A6 Rijeka-Zagreb, A7 GP Rupa-Diračje i Sveti Kuzam-Šmrika prema Krku, Krčkom mostu, državnoj cesti DC1 između Zagreba i Udbine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolone su na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvora Buzin prema naplati Lučko oko 12 km, a iz smjera Jankomira oko 10 km; na naplati Sveta Helena (A4) u smjeru Zagreba oko 500 m.

Pojačan je promet osobnih vozila na ulasku u Hrvatsku na prijelazima Bregana, Macelj, Metković, Zaton Doli, Nova Sela; na izlazu iz Hrvatske na prijelazima Bajakovo (500 m), Slavonski Brod, Karasovići, Kaštel; u oba smjera na prijelazu Klek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trajekti i katamarani plove redovito. Pojačan je promet u trajektnim lukama i pristaništima Zadar, Split, Prizna, Stinica i Valbiska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo