BILO JE POVIŠENIH TONOVA / Novi incident u Požegi: dogradonačelnik i njegova supruga vulgarno izvrijeđali liječnicu na Odjelu pedijatrije

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Mario Pilon, zamjenik gradonačelnika Požege i član Gradskog odbora HDZ-a, pogrdnim se riječima, zajedno sa svojom suprugom, okomio na liječnicu Opće županijske bolnice u Požegi, Ljerku Banoži

28.10.2017.
15:59
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Incident se dogodio u Općoj županijskoj bolnici u Požegi, gdje su Pilon i njegova supruga Ivona, stručna suradnica u Javnoj ustanovi za upravljanje zaštićenim područjem, zatražili liječničku pomoć za svoje dijete. Supruga Maria Pilona, vulgarnim izrazima obrušila se na doktoricu Ljerku Banožić, specijalistkinju pedijatrije, piše Net.hr.

Doktorica Banožić, nije htjela govoriti o konkretnom slučaj, ali je rekla da roditelji ponekad znaju reagiratI na neprimjeren način, jer su uplašeni za svoje dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primarius Vlado Drkulec, šef pedijatrije, potvrdio je incident, ali također nije htio previše govoriti o slučaju.

”Bilo je malo povišenih tonova, ali takve stvari se događaju. A što se doktorice Banožić tiče ona je posljednja osoba u bolnici koja bi svojim postupanjem mogla uzrokovati bilo kakav incident. Dogradonačelnik i njegova supruga, sljedećeg su dana s djetetom došli k meni i sve je prošlo bez incidenta”, rekao je dr. Drkulec za Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo