epsko putovanje / Nova epizoda serijala 'Istraživač: Točka bez povratka'

Image
Foto: PR fotografije

Premijera u nedjelju, 5. lipnja u 22:00 h na National Geographic Channelu

6.6.2016.
13:36
PR fotografije
VOYO logo

Nova epizoda serijala “Istraživač: Točka bez povratka” donosi priču o epskom putovanju tima elitnih penjača koji će pokušati osvojiti vrh najviše planinu u Jugoistočnoj Aziji – Hkakabo Razi. Serijal će premijerno biti prikazan 5. lipnja u 22:00 h na National Geographic Channelu.

Image
Foto: PR fotografije

Putovanje dugo 240 kilometara počinje u prostranim prašumama Mianmara i vodi do samog vrha svijeta, a za ovaj tim penjača taj će pothvat biti i pravi osobni izazov. Hkakabo Razi nalazi se na samom kraju Himalaja, a o velikoj opasnosti osvajanja vrha svjedoči i činjenica da su samo dvije osobe do danas stigle na vrh i preživjele. Vođa ekspedicije National Geographica je neustrašiva Hilaree O'Neil koja je čitav život posvetila osvajanju najviših planina svijeta. Ovaj pothvat je za Hilaree jedan od najvećih izazova do sada. Uz nju se nalaze još fotograf National Geographica Cory Richards i Mark Jenkins koji je strastveni penjač. Mark se već jednom u pratnji svoja dva prijatelja pokušao popesti na planinu Hkakabo Razi, no zbog ledenog odrona koji ih je zatekao, život su izgubila oba prijatelja. Za Marka, ova ekspedicija nije samo osvajanje vrha, već i odavanje počasti poginulim prijateljima, te borba protiv vlastitih strahova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Nevjerojatne snimke prirode i intimne ispovijesti penjača, dijelovi su ovog nezaboravnog putovanja u serijalu „Istraživač: Točka bez povratka“ koji pomiče granice čovjekove borbe sa samim sobom. To je priča o izdržljivosti, uspjehu i neuspjehu ali i o iskupljenju, te borbi za vlastiti život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo