KONAČNI UDARAC / Nives doživljava ljubavni slom pred vjenčanje!

Image
Foto: RTL

Kao da su se sve kockice posložile u životu najomiljenije zlice Nives Odak. Pronašla je muškarca svog života kojem je stalo do novca u istoj mjeri kao i njoj i uspjela je spojiti posao sa užitkom. U novom tjednu 'Ruže vjetrova' Ivan zadaje završni udarac koji će potpuno slomiti obitelj Odak!

30.4.2012.
14:32
RTL
VOYO logo

Ivanovo pravo lice napokon izlazi na vidjelo. Naime, on se cijelo vrijeme pretvarao da mu je stalo do Nives, samo da bi se dočepao novca i nasljedstva obitelji Odak. Zaruke, nježni pogledi i poljupci, intimni dodiri – sve je to bio tek dio Ivanovog opakog plana.

Nakon što ju je zaprosio Nives i zamolio da ubrzaju pripreme oko vjenčanja, ona se požurila i kupila vjenčanicu, umislivši si kako je to sve zbog toga što ju on beskrajno voli, no razlog je bio sasvim drugačiji – ubrzati prijenos novca Odakovih na njegov račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon obavljenog osvetničkog pohoda, Ivan je ostavio Nives koja je doživjela živčani slom, a Suzani Matošić pripisao kuću i nasljedstvo Odakovih! Stipe ubrzo saznaje da je Ivan njihovu kuću prepisao na Suzanu, rat između Matošića i Odakovih prerastao je na višu razinu. Radi zaštite svoje obitelji Srđan je nabavio pištolj, jer vjeruje da Stipe ne bira sredstva kada je u pitanju novac i njegova obitelj.

Vjetrovi su ponovno promijenili smjer kretanja „Ruže vjetrova“, najbogatija obitelj sa stavom „ima se, more se“ pronašla se u sasvim novoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će se to odraziti na njihove potomke, Saru, Jakova, Marka i Ines i njihove ljubavne živote, saznajte ovaj tjedan u „Ruži vjetrova“ od ponedjeljka do petka u 20:00 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo