Nijemcima prodaju kruh za 20 eura po komadu!

Mate Ljubičić iz Trilja peče kruh u kojem nema aditiva, a navodno je toliko ukusan da se još nije čulo da je netko i jedan komadić bacio. To je kruh ispod peke ili sača.

27.6.2013.
15:48
VOYO logo

Mate Ljubičić je prije tri godine u okviru Braniteljske zadruge 'Završće' počeo praviti kruh ispod peke po recepturi majke Slave.

Dogurao je do 16 peka u kojima dnevno napravi do 70 komada kruha od tri kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Matin kruh ne može se nigdje kupiti jer ga pravi po narudžbi za restorane od Trogira do Makarske. I dostavlja ga na lice mjesta po cijeni od 50 kuna po komadu. Svojom proizvodnjom ne može podmiriti ni petinu potražnje, piše Slobodna Dalmacija.

''Traže restorani po Dalmaciji, traže domaćinstva, a u zadnje vrijeme iz Tomislavgrada i Livna naruče za svadbu i po sto komada. A naš Jakov Šušnjara ide jednom tjedno u Njemačku i ponese po tri kruha. Kaže da tamo vlasnici naših restorana nude za svaki kruh 20 eura'', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo