Priča je ipak dobila sretan kraj / Neugodno iskustvo: majka zamoljena da ne doji na klupici trgovačkog centra, evo što su joj odgovorili

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Majka je zamoljena da ne doji na klupici trgovačkog centra iako dojenje nije zakonom zabranjeno. Svoju je priču prenijela na Facebook stranici trgovačkog centra

22.7.2017.
11:17
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Priča iz trgovačkog centra o majci koja je dojila tromjesečnu bebu na klupici dobila je svoj sretan kraj.

U petak 21. srpnja u prijepodnevnim satima Zagreb.info objavio je priču o majci, koja je doživjela neugodno iskustvo u trgovačkom centru Supernova ZagrebGarden Mall. Naime, majka je zamoljena da ne doji na klupici trgovačkog centra iako dojenje nije zakonom zabranjeno. Svoju je priču prenijela na Facebook stranici trgovačkog centra. Priča se pretvorila u pravu raspravu između građana, od podrške majci do kritika koje se dotiču teme dojenja u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča je ipak dobila sretan kraj, te je majka tromjesečne bebe dobila ispriku trgovačkog centra koju je podijelila s drugim korisnicima putem Facebooka, piše Zagreb.info.

Odgovor trgovačkog centra Supernova Zagreb – Garden Mall prenosimo u potpunosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako prigovore ovog tipa nerado čitamo, imajući u vidu da vodimo računa o posjetiteljima naših centara, te da je doživljaj kupaca nastojimo svakim danom poboljšati, svaka dobronamjerna kritika je dragocijena. 

Kao prvo, dozvolite da se u ime Uprave centra ispričam za neugodnost koju ste doživjeli, a na što smo mi majke osobito osjetljive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok čekamo očitovanje našeg partnera u osiguranju na postupanje njegovog djelatnika, slobodna sam informirati Vas o stvarima koje ste naveli u Vašem prigovoru.

Uprava Supernova centara podržava dojenje, što podrazumijevamo i očekujemo da je korporativni stav i svih naših partnera. Sigurna sam da je pristup djelatnika zaštitarske službe izolirani slučaj, utemeljen na osobnom stavu od kojeg se uprava Supernova Garden Mall centra u potpunosti ograđuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obiteljske vrijednosti i roditeljstvo smatramo temeljem svakog društva i poštujemo izbor pojedinaca, a slijedom toga ovakav pristup djelatnika držimo potpuno neprihvatljivim.

Vjerovatno Vam je poznato da je Supernova preuzela Garden Mall prije svega nekoliko mjeseci, te je pristupila aktivnostima s ciljem poboljšanja cjelokupne infrastrukture centra, u što je uključeno i preuređenje baby rooma koji će uskoro započeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uložit ćemo dodatne napore kako bismo djelatnike naših partnera educirali u ovom smislu, te kako bismo spriječili neugodnosti ovog tipa.

Na kraju, još jednom se ispričavam za ovaj događaj, a Vama i Vašoj obitelji želim svako dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo